dimarts, 18 de juliol del 2017

Eucaristia 2017

El passat dissabte 15 de juliol, les tres diòcesis de la Província Eclesiàstica de Barcelona, Barcelona, Sant Feliu de Llobregat i Terrassa, van celebrar la tradicional Eucaristia Missionera. 

Com cada any i rotativament en una de les diòcesis, comparteixen aquesta celebració amb els missioners retornats o que estan de pas per les seves respectives diòcesis, familiars, personal que treballa o col·labora en les delegacions de missions i amics sensibilitzats amb la missió "ad gentes" . Va presidir l'Eucaristia el bisbe de la diòcesi, Mons. Josep Àngel Saiz Meneses a qui van acompanyar en la celebració el delegat de missions de Barcelona i Sant Feliu de Llobregat, mossèn Manel Roig, el director de la revista Món Negre, Jaume Calvera i el missioner combonià del SCAM, José Rubio, col·laborador en l'animació missionera a la zona de Catalunya. 


El bisbe Saiz Meneses va convidar a l'homilia a "no tenir por d'anunciar l'Evangeli a temps i fora de temps com ens demana l'Apòstol Pau", ia "posar tota la nostra confiança i esperança en el Senyor i només en el Senyor". Els va proposar l'exemple de Santa Teresa de Lisieux, que "en la seva curta vida, sense sortir mai del convent, però, amb un cor ple d'amor per les missions i els missioners", Déu la va escoltar i l'Església la va elevar a la dignitat de Patrona de les Missions.

 La jornada va finalitzar amb un refrigeri, durant el qual van poder compartir experiències missioneres i travar llaços més profunds d'amistat i afecte entre tots els participants.
OMPRESS-TERRASSA

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

UNA MISIÓN CON CARISMA

¿Qué es la Obra de Propagación de la Fe ¿Qué es la Obra de Infancia Misionera ¿Qué es la Obra de San Pedro Apóstol? ¿Qué es la Pontificia Unión Misional?

Novetats

MATERIALS VOCACIONS NATIVES 2024

PROPOSTES MISSIONERES PERA JOVES

MISSATGE DEL PAPA-Jornada Vocacions

SUPERGESTO EN FORMAT DIGITAL


Videos


Accedeix a la llista clicant el boto superior dreta.